Televisie

B&B Vol Liefde 2024: op vakantie bij de B&B’s

Bedandbreakfast.nl; B&B Vol Liefde 2024: op vakantie bij de B&B’s

Ben je fan van B&B Vol Liefde 2024 en wil je graag overnachten bij je favoriete deelnemers? Ontdek dan alles over de B&B’s en locaties van dit seizoen. Reserveer daarna snel je verblijf en verheug je op een heerlijke vakantie!

Mike uit B&B Vol Liefde 2024 | Foto © RTL

Mike – Spanje

Met zijn blonde lokken en sportieve bouw, lijkt de 35-jarige Mike dé hunk van B&B Vol Liefde 2024 te zijn! Toch is hij meer dan alleen good looking, want deze vrijgezel is zelfverzekerd, gevoelig en een echte familieman. Zo’n vijf jaar geleden nam Mike de boerderij van zijn ouders over en toverde deze om tot Can Companys: een fijn vakantiehuis voor maximaal 10 gasten. Het huis beschikt onder meer over een keuken, meerdere slaap- en badkamers en een grote veranda. Het grote zwembad is een mooie bonus en huisdieren zijn welkom!

Can Companys

Iris uit B&B Vol Liefde 2024 | Foto © RTL

Iris – Griekenland

Als een ware Donna uit de musical Mamma Mia, runt de 57-jarige Iris in haar eentje een vakantieverblijf in Griekenland. Met haar deelname aan B&B Vol Liefde 2024, hoopt ze een lieve, humoristische man te vinden die openstaat voor een nieuw avontuur. De accommodatie van Iris ligt in Sparto, een klein dorpje aan de westkust van het Griekse vasteland. Gasten kunnen kiezen uit drie appartementen met uitzicht op zee. Buiten vind je er een zwembad, bar, terras, tuin en een privéstrand. Klinkt dat niet fantastisch?

Iris Villas

Mirjam uit B&B Vol Liefde 2024 | Foto © RTL

Mirjam – Zuid-Afrika

Staat een reis door Zuid-Afrika bij jou op de planning? Dan is een verblijf bij Mirjam een aanrader! Haar lodge ligt in het bekende Krugerpark, waar je met een beetje geluk de big five vanuit je luxe safaritent kunt spotten. Alle tenten beschikken over een eigen terras of uitkijkplatform, dus een verrekijker komt goed van pas. Hoewel Mirjam zich prima vermaakt met haar personeel en de gasten van het safarikamp, zijn er ook eenzame momenten. Daarom hoopt ze via het datingprogramma van RTL4 een leuke, stoere man te treffen.

Parsons Hilltop Safari Camp

Albert uit B&B Vol Liefde 2024 | Foto © RTL

Albert – Spanje

Met een historisch kasteel dat maar liefst 57 gastenkamers telt, is de accommodatie van Albert niet een echte B&B te noemen. Toch doet hij graag mee met B&B Vol Liefde 2024, want hij hoopt nog één keer tot over zijn oren verliefd te worden. Zijn voorkeur gaat uit naar een rustige, sportieve, intelligente en warme vrouw. Maar ze moet vooral lief zijn voor zijn twee kinderen. Deze zomer gaan we op tv ontdekken of dat lukt. Benieuwd naar het luxe hotel van Albert? Deze ligt nabij de Franse grens, in de Spaanse regio Empordà.

Castell D'Emporda

Robert Jan uit B&B Vol Liefde 2024 | Foto © RTL

Robert Jan – Schotland

In de Schotse Hooglanden gaat de 57-jarige Robert Jan op zoek naar een nieuwe liefde in zijn leven. Hij valt op dames met energie, die intelligent zijn en positief in het leven staan. Sinds afgelopen zomer staat hij aan het roer van een typische guesthouse, maar hij organiseert ook complete reizen in Schotland. Ben je weg van mysterieuze meren, eindeloze hoogvlakten, doedelzakmuziek en eeuwenoude kastelen? Dan is een verblijf bij een gastvrije B&B of guesthouse in Invergordon echt iets voor jou.

B&B’s in Invergordon

Anja uit B&B Vol Liefde 2024 | Foto © RTL

Anja – Frankrijk

Anja is 70 jaar oud en daarmee de oudste B&B-eigenaar van dit seizoen. Toch staat deze energieke dame open voor een nieuw avontuur. Ze is op zoek naar een man die van dieren en het buitenleven houdt. Ook vindt ze het fijn als hij diepgaande gesprekken niet uit de weg gaat. De chambres d’hôtes van Anja ligt in het glooiende landschap van Châtillon-en-Bazois. Er zijn twee gastenkamers, maar ze is langzaam aan het afbouwen. Zo heeft ze in ieder geval meer tijd voor haar zoektocht naar een nieuwe liefde!

B&B’s in Châtillon-en-Bazois

Arno uit B&B Vol Liefde 2024 | Foto © RTL

Arno – Frankrijk

In het Franse plaatsje Payzac bouwt de 46-jarige Arno aan zijn droom: het realiseren van een eigen chambres d’hôtes en drie gîtes. Klussen is zijn grootste hobby, dus veel werkzaamheden voert hij zelf uit. Hoewel hij inmiddels een leuk sociaal leven heeft opgebouwd in Frankrijk, mist hij nog een leuke man in zijn leven. Het liefst vindt hij via zijn tv-debuut een gezellige, ondernemende en stoere man, die ook nog eens fit en gezond is. Of dat gaat lukken, zien we deze zomer op televisie bij RTL4.

B&B’s in Payzac

Thijz uit B&B Vol Liefde 2024 | Foto © RTL

Thijz – Frankrijk

Thijz runt weliswaar geen Bed and Breakfast, maar hij stort zich wel graag in een nieuw liefdesavontuur. Deze 64-jarige man is kunstenaar, uitvinder én hij staat aan het roer van een camping in het Franse Saint-Geniez-Ô-Merle. Met zijn deelname aan het programma hoopt hij een lieve, creatieve dame te ontmoeten met wie hij samen de camping kan runnen. Ben je een liefhebber van mooie wandelingen en fietstochten in de natuur, maar ook van comfort? Dan is een lokale chambres d’hôtes of B&B ideaal voor jou!

B&B’s in Saint-Geniez-Ô-Merle

B&B Vol Liefde 2024
Elke maandag t/m donderdag
20:30 uur | RTL4

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter