B&B te koop

B&B kopen: volg je droom

Bedandbreakfast.nl; B&B kopen: volg je droom

Wil je een B&B kopen, maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag op weg met de mooiste accommodaties die te koop staan! Wie weet staat jouw letterlijke droomplek wel tussen het aanbod, bekijk snel een speciale selectie.

Bedandbreakfast.nl; B&B kopen: volg je droom

Beeld © Funda

Landrop Bed & Breakfast – Noord-Brabant

Op één van de mooiste plekjes in de Brabantse Kempen, kun je nu een B&B kopen die zó uit een Engelse roman lijkt te komen. Liefhebbers van het landelijke leven zullen zich bij Landrop Bed & Breakfast meer dan thuis voelen. Het parkachtige perceel van 11.000 m² biedt in ieder geval genoeg ruimte voor jou, je gasten en eventuele paarden of andere huisdieren. Als toekomstig B&B-eigenaar woon je hier in een sfeervolle boerderij met twee inpandige gastenkamers. Het derde gastenverblijf is ondergebracht in het koetshuis.

Beeld © Funda

Het Bonte Varken – Zuid-Holland

Droom je van wonen en werken aan het water? Dan is een overname van Het Bonte Varken wellicht iets voor jou. Deze B&B is namelijk idyllisch gelegen aan rivier de Hollandsche IJssel, waardoor jij en je toekomstige gasten verzekerd zijn van het ultieme vakantiegevoel. De royale dijkwoning beschikt, naast het eigen woongedeelte, over een inpandig appartement dat van alle gemakken is voorzien. In de prachtig aangelegde tuin is bovendien nog een vakantiehuisje te vinden, dat deel uitmaakt van het fraaie bijgebouw. Is dit jouw droomplek?

Beeld © Funda

Bij Chantal – Overijssel

Liefhebbers van het Twentse coulisselandschap opgelet: B&B Bij Chantal staat te koop! Wat deze plek extra aantrekkelijk maakt, is de splitsing tussen wonen en werken. Het woonhuis is namelijk geheel afgescheiden van de B&B. Het vrijstaande bijgebouw is voorzien van drie gastenkamers, een ontbijtruimte en een overkapping. Bovendien is een van de kamers geschikt voor gasten met een handicap. Naast de B&B staat het riante woonhuis, waar je heerlijk kunt leven. Ook fijn: op de begane grond ligt de hoofdslaapkamer met badkamer.

B&B kopen in Nederland

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande B&B’s? Neem dan contact op met de betreffende makelaar voor een bezichtiging. Staat de accommodatie van je dromen er niet tussen of staat je eigen B&B te koop? Neem dan contact met ons op. Er staan diverse B&B’s in de (stille) verkoop en in verschillende prijsklassen, die we graag matchen met een potentiële nieuwe eigenaar. Laat ons gerust weten op welke plek in Nederland jij een B&B zou kopen of verkopen!

Contact Bedandbreakfast.nl

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter