Eigenarenservice

Tips voor een goede omschrijving van je Bed and Breakfast

Bedandbreakfast.nl; Tips voor een goede omschrijving van je Bed and Breakfast

Een goede omschrijving van je B&B op je accommodatiepagina is heel belangrijk. Door je sterke punten duidelijk te benoemen en de sfeer in je B&B positief te verwoorden, ben je in staat om potentiële gasten te verleiden tot een bezoek aan jouw Bed and Breakfast. Resultaat: meer reserveringen!

Optimaliseer je accommodatiepagina

Voor het maken van een goede presentatie van je Bed and Breakfast ga je naar de Eigenarenservice en doorloop je de volgende stappen:

  • Plaats een pakkende omschrijving van je Bed and Breakfast
  • Voeg kamers en prijzen toe
  • Plaats sfeervolle foto’s van je B&B

Zodra je deze stappen succesvol hebt doorlopen, activeren we je vermelding en is je B&B zichtbaar voor alle website bezoekers. In deze post lees je waarom het zo belangrijk is aandacht te besteden aan een goede omschrijving van je Bed and Breakfast en krijg je enkele waardevolle tips.

Onderscheid je van Concurrenten

Met een goede omschrijving van je Bed and Breakfast op je accommodatiepagina onderscheid je je van andere B&B’s. Benoem de sterke punten en geef potentiële gasten een reëel beeld van wat ze kunnen verwachten bij een bezoek aan jouw Bed and Breakfast. Besteed voldoende aandacht aan een wervende tekst en verleid gasten tot het maken van een reservering.

Pakkende omschrijving van je Bed and Breakfast

Naast het verwerken van sterke punten (USP’s) is het belangrijk dat de omschrijving van je Bed and Breakfast aan een aantal voorwaarden voldoet om online (Google) goed gevonden te worden. Geef een unieke omschrijving en kopieer geen teksten die al op je eigen website of op andere websites staan. Zorg ervoor dat de omschrijving van je B&B in meerdere talen beschikbaar is. Je kunt gebruik maken van een vertaalrobot (auto translator), maar wij adviseren gebruik te maken van een vertaling door een ‘native speaker’.

  • Beschrijf je sterke punten (USP’s)
  • Schrijf unieke content (kopieer geen teksten van andere pagina’s)
  • Presenteer je B&B in meerdere talen (maak gebruik van native speakers)

Plaats de omschrijving op je accommodatiepagina

  • Ga naar de Eigenarenservice
  • Klik in het menu op ‘Omschrijving’ onder ‘Mijn vermelding’

Uitgebreide omschrijving

Vul hier een unieke omschrijving van je B&B in (minimaal 100 en maximaal 1000 tekens). Geef aan wat jouw B&B bijzonder maakt en beschrijf de faciliteiten, service en omgeving. Deze tekst is te zien op je accommodatiepagina.

Trefwoorden

Vul relevante trefwoorden in die je accommodatiepagina beter vindbaar maken voor potentiële gasten. Denk aan plaatsnamen, attracties en bezienswaardigheden in de omgeving van je B&B (maximaal 1000 tekens).

Vertalingen toevoegen

Voeg vertalingen toe door op de vlaggen te klikken. Neem contact met ons op als je gebruik wilt maken van professionele vertalers.

Omschrijving van je Bed & Breakfast

Wat maakt jouw B&B bijzonder? Benoem deze eigenschappen in je omschrijving!

Tips

Met een goede omschrijving overtuig je potentiële gasten te kiezen voor jouw Bed and Breakfast. Wat maakt jouw B&B uniek? Bekijk je gastenboek of de reviews op je accommodatiepagina. Wat vinden jouw gasten bijzonder? Benoem deze bijzondere eigenschappen in je omschrijving en vertel over de toeristische attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Succes met het schrijven van een pakkende tekst!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter