Geclassificeerde B&B

Weekendje Weg in Nederland bij nieuwe gecertificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Weekendje Weg in Nederland bij nieuwe gecertificeerde B&B's

Een weekendje weg in Nederland is altijd een goed idee, zeker als je kiest voor een heerlijk verblijf bij één van de nieuwste B&B’s met roze tulpen! Bekijk ze allemaal en reserveer snel een plekje bij je favoriete accommodatie.

Nieuwste B&B’s met 5 Tulpen

Wil je tijdens een weekendje weg in Nederland volledig in de watten worden gelegd? Dan is een verblijf bij een Bed and Breakfast met 5 tulpen geen gek idee. Dat geldt ook voor de nieuwste adressen die tot deze categorie zijn toegetreden. Ervaar bijvoorbeeld de Twentse gastvrijheid in een ruim gastenverblijf dat werkelijk van alle gemakken is voorzien! Of ga heerlijk vertoeven in de Hoeksche Waard bij een luxe B&B met zwembad. En wat denk je van een bourgondisch weekendje weg naar het Brabantse Veghel?

Eropuit bij nieuwe B&B’s met 4 Tulpen

Trakteer jezelf op een minivakantie bij de nieuwste B&B’s in de categorie 4 tulpen, waar je kunt rekenen op een onvergetelijke tijd! Van een compleet ingericht huisje in Drenthe en vintage ingerichte studio’s in Zandvoort, tot een sfeervol appartement in het Zeeuwse Oostburg… Deze accommodaties lenen zich perfect voor een langer verblijf. Uiteraard zijn ook nieuwe B&B’s met 4 tulpen in Overijssel, Noord-Brabant en Zuid-Holland bijzonder geschikt voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Fonkelnieuwe B&B’s met 3 Tulpen

Ook in de categorie 3 tulpen kun je weer kiezen uit tal van prachtige adressen, waar je volop geniet van het goede leven. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht door de Brabantse Kempen en overnacht in een voormalige paardenstal. Of slaap in de meest schattige hooiberg ooit, nabij Hanzestad Kampen. Ook leuk: een weekendje Amsterdam en logeren op een heuse stadsboerderij. Welke nieuwe B&B je ook kiest uit deze categorie: je bent zeker van gecontroleerde kwaliteit én een unieke beleving.

Nieuwe B&B met 1 Tulp

Voor een unieke beleving ben je ook bij de nieuwste accommodatie met 1 tulp aan het juiste adres! Gasten verblijven hier op een knusse woonboot in Aalsmeer, gelegen in de jachthaven van de B&B-eigenaren. Vanaf je privé terras kijk je je ogen uit naar de verschillende boten die zijn aangelegd. Verken de omgeving met de fiets, want Amsterdam en Haarlem liggen op steenworp afstand. Mooi weer? Huur dan een SUP board of sloep bij de B&B en verken Aalsmeer vanaf het water.

Weekendje Weg in Nederland

Niets leuker dan een weekendje weg in Nederland en een verblijf bij een gastvrije B&B. Laat je inspireren door het mooie aanbod van gecertificeerde B&B’s en kies voor gecontroleerde kwaliteit. Hoe meer services en faciliteiten een B&B biedt, des te hoger het aantal tulpen is. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten. Maar of je nu kiest voor een B&B met 1, 2, 3, 4 óf 5 tulpen; ze voldoen allemaal aan de kwaliteitseisen met betrekking tot onder meer veiligheid en hygiëne. Reserveer snel je verblijf, zonder reserveringskosten!

Ontdek meer Gecertificeerde B&B's

Lees ook:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter